Because I´m happy! (elineesb)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Because I´m happy!

Hei! I går var jeg og mamma på kvadrat for å kjøpe ny telefon og bytte inn noen konfirmasjons gaver jeg ikke likte. Og jeg er SÅ fornøyd og jeg fikk akuratt den telefonen jeg ønsket. Me happy! Som dere ser på bildene under ble det jo selfølgelig en IPhone 5s, som jeg er veldig fornøyd med. Nå har jeg vært uten telefon i nesten ett år, så syns nesten det var på tide å få en nå. Hvis du skal kjøpe en ny telefon så anbefaler jeg denne sterkt.

Det som er annerledes og så kalt "bedre" enn Iphone 5, er jo at det er fingerskann, bedre skjerm og kamera. Akuratt når det gjelder fingerskannen eg jeg helt ekstase. Jeg syns det er så gøy, og vet egentlig ikke helt hvorfor.


Den andre tingen jeg kjøpte, bytta jeg inn en konfirmasjonsgave. Det jeg byttet in var et sølvsmykke, med skinnreim. Jeg syns det var fint, men problemet er at jeg aldri bruker armbånd, så ja. Da vi kom til gullfunn så jeg de hadde noen klokker, Og da ble jeg helt forelsket i denne Michael Kors klokken og bare måtte ha den. Men det var et vanskelig valg, fordi jeg ville også ha en Daniel Wellington. Daniel Wellingthin er jo også billigere, men det ble altså denne. Og jeg er kjempe fornøyd og koser meg med den nye klokken jeg har kjøpt.


 • Prinsessen
  06.05.2014 kl.20:33
  WOW så masse fiiiine ting du har kjøpt! heldige deg!

  Ha en fiiiin kveld, nyyt <3
  06.05.2014 kl.20:33
  Så fin blogg! Håper du får en fin kveld videre! Hadde satt stor pris på om du hadde latt igjen en kommentar på bloggen min også! Takk :)

  klem evia .blogg.no
  06.05.2014 kl.20:34
  Så fin klokke og såå kjekt med iphone 5s :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta

  Skriv din profiltekst her

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits